Andy Hinchcliffe “inte säker” om Wayne Rooney till Everton

Wayne Rooney

Andy Hinchcliffe “inte säker” Wayne Rooney till Everton skulle vara rätt drag för spelare eller klubb.

Andy Hinchcliffe tror inte Wayne Rooney ska återgå till Everton för sentimentala skäl

Tidigare Everton försvarare Andy Hinchcliffe är osäker på om Wayne Rooney ska återgå till Goodison Park
Andy Hinchcliffe har ifrågasatt om en Wayne Rooney transfer tillbaka till Everton skulle vara rätt för spelaren eller klubben.

Wayne Rooney

Tidigare Everton stjärnan Hinchcliffe, som gjorde över 200 matcher för klubben under 1990-talet, tror flytten skulle göras av sentimentala skäl och ifrågasätta giltigheten av en “kortsiktig lösning”.

Hinchcliffe gjort över 200 framträdanden för Everton på 1990-talet
“Du kan inte gå tillbaka till Everton för sentimentala skäl,” sade han till Premier League Daily.

“Om man tittar på Everton, är allt rör sig framåt när det gäller Ronald Koeman, de pengar de spenderar på spelare, stil av fotboll de är ute efter att spela och vad de är ute efter att uppnå.

“Naturligtvis skulle han gärna vilja gå tillbaka till klubben han började sin karriär med. Men är det vad Everton verkligen behöver? Är det vad Wayne Rooney verkligen behöver? Jag är inte så säker.

Paul Merson tycker Rooney ska återgå till sin gamla klubb Everton
“När det gäller United, har de fått FA Cup, Europa League och utmanande i Premier League – de kommer att behöva honom att göra något slags arbete han uppenbarligen inte kommer att spela vecka efter vecka, men han. kommer att spela en del mellan nu och slutet av säsongen.

“Det talades om honom att gå till Kina och jag tror att det är verkligen uppmuntrande att han inte gå, om den möjligheten fanns. Där han faktiskt hamnar kommer att bli riktigt intressant, men jag är inte säker på Everton är rätt för antingen spelaren eller klubben.”