Hull City misslyckas med överföring av Yannis Salibur

Yannis Salibur

Hull City har misslyckats i sitt överklagande att sanktionera överföringen av Yannis Salibur från franska sidan Guingamp.

Tigrarna hade hoppats att underteckna mittfältaren före slutet av transferfönstret, men kunde inte slutföra den nödvändiga pappersarbete innan tidsfristen 11:00 den 31 januari.

Yannis Salibur

Hull vädjade till FIFA förra veckan i ett försök att tvinga igenom ett drag, med chefen Marco Silva fortfarande hoppfull om att kunna avsluta en affär.

Emellertid var dessa förhoppningar streckad på onsdag med Hull bekräftar sin vädjan till världens fotbollens styrande organ hade misslyckats.

Salibur, tidigare i Lille, Boulogne och Clermont, gick Guingamp 2015 och har 18 månader kvar att köra på hans nuvarande kontrakt.

Trots miste om Salibur, Silva säkrade sju nya värvningar under januari och har övervakat en uppgång i Hull resultat sedan ersätta Mike Phelan som huvudtränare.

Den portugisiska har förlorat bara en gång i Premier League och guidade sin sida till en överraskning 2-0 seger över Liverpool i lördags.

Hull sitta 18 i tabellen, bara en poäng från säkerhet. De möter Arsenal på lördag på Emirates Stadium, lever på Sky Sports.