Liverpool tränaren Jürgen Klopp säger Ajax Kasper Dolberg är “fantastiskt”

kasper dolberg

Kasper Dolberg har gjort 10 mål i Eredivisie denna säsongen
Liverpools manager Jurgen Klopp har märkt Ajax unge Kasper Dolberg som en “fantastisk spelare” med en “stor framtid”.

Den 19-årige har rönt mycket uppmärksamhet efter att ha dödat 10 mål i Eredivisie denna säsongen.

Det har förekommit rapporter om att flera Premier League klubbar håller ett öga på den främre, med Manchester City scout Sebastian Arnesen bekräftar sitt intresse i november.

kasper dolberg

Och Klopp har sagt danska publikation Ekstra Bladet av sin beundran för Dolberg.

“Vem vet inte Kasper Dolberg? Du kan inte spela på Ajax utan att upptäckas”, sade han. “Kasper Dolberg har en mycket stor framtid. Han är en fantastisk spelare.

. “Jag älskar danska spelare jag hade Leon Andreasen på Mainz, han var ett monster jag har också förtjust minnen av Bo Svensson och Mohamed Zidan -.. Han är förmodligen halv danska, eftersom hans fru är danska!

“Men det är inte så att de är danskar, det handlar om deras egenskaper.”

“Vi var mycket intresserade av [Christian] Eriksen, men vi var tvungna att välja mellan honom [Henrikh] Mkhitaryan och [Kevin] De Bruyne”, sade han. “Eriksen är en stor spelare. Alla skulle älska att ha honom på sitt lag.

“På den tiden hade vi tre spelare, gick vi efter -. Henrikh Mkhitariyan, Kevin De Bruyne och Christian Eriksen Vi Oscoutade alla tre mycket intensivt, men vi visste att vi kunde bara få en Vi var glada att få Mkhitaryan..

“Sedan dess har Christian Eriksen tagit ett stort steg i Tottenham. Han är väldigt stark.”

Men Liverpool chefen uteslutas ett drag för Spurs mittfältare, säger: “.” Nej, vi skulle inte agera på det sättet mot Tottenham “